Dobd fel a tavaszi dekorációdat húsvéti matricáinkkal

Egyszerű, de mutatós dekorációt keresel? Szeretnéd a gyerkőcöket is bevonni a húsvéti készülődésbe? Jó helyen jársz! Olvass tovább, és készülj a Nyuszira velünk.

1.kép: húsvéti matrica

A húsvéti dekorálás ennél már nem is lehetne egyszerűbb. Végre felkerültek a legújabb húsvéti matricák is a webshopunkba, melyekkel garantáltan sikeres és mutatós tavaszi dekorációt készíthettek. Mivel a matricákkal nagyon könnyű bánni, így könnyedén bevonhatod a gyerekeket is a készülődésbe. Vidám délutáni vagy hétvégi program lesz az egész családnak!

2.kép: húsvéti dekoráció

Mit kell tudnod a matricákról?

Minden matricánkat prémium minőségű, német, matt fóliából vágjuk, minden termékünk 30 féle színben elérhető. Húsvéti matricánkat 6 féle színkombinációban tudod megrendelni, ha esetleg nem találnád a számodra megfelelő kombinációt, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi a lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk, hogy a számodra legmegfelelőbb színekben tudd megrendelni a matricacsomagod.

3.kép: húsvéti dekor

Hová ragaszthatod a matricákat?

  • FALRA, BÚTORRA

Húsvéti matricáinkat a többi termékünkhöz hasonlóan bátran ragaszthatod a falra, a dekorálás előtt egy száraz ronggyal mindenképp töröld át a felületet, hogy az esetleges por vagy zsírosság ne rontsa a matrica minőségét. Ha a matricákat húsvét után le szeretnéd szedni, akkor fontos tudni, hogy régi (esetleg nem szakszerűen festett) falaknál vagy más felületeknél a festék leválhat, ezért felelősséget nem vállalunk.  Matricáinkat egyébként 2 évig ragacs mentesen le tudod szedni a falról. A könnyebb eltávolítás érdekében egy hajszárító segítségével melegítsd fel őket.

A matricáinkat természetesen bármilyen jó minőségű bútorra is ragaszthatod.

4.kép: nyuszis matrica

  • ÜVEGFELÜLETRE

Ha nincs szabad falfelület a lakásban, vagy csak a szezon idejére szeretnéd kidekorálni a lakást, akkor a legjobb megoldás, ha valamilyen üvegfelületre, például ablakra, ajtóra vagy tükörre ragasztod őket. Az ablak és ajtó esetén ráadásul kétoldalról, kintről-bentről élvezheted a dekorációt. A ragasztás előtt ezeket a felületeket is alaposan tisztítsd meg, majd pedig jöhet is a mókázás. A matricák eltávolításától sem kell tartanod, ha nem sikerül őket lehúznod egyben, akkor egy autós üvegkaparóval vagy konyhai főzőlap kaparóval is rásegíthetsz. A matricák nem hagynak nyomot, a peremük mellé maximum egy kis por ülhet be, a leszedést követően ablaktisztítóval könnyedén megtisztíthatod a felületet.

5.kép: nyuszis dekoráció

Kellemes és vidám készülődést kívánunk, a végeredményt pedig ne felejtsd el megosztani velünk! 😊

Ha bármiben segíthetünk, ide kattintva fel tudod venni velünk a kapcsolatot! 

StickMe Collection
Dóri & Gergő