GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ide gyűjtöttük össze a StickMe collection matricáival kapcsolatos tudnivalókat. Ha valamit mégsem találsz, kérdezz tőlünk bátran!


Miért válasszak falmatricát?

A falmatricázás egy nagyon egyszerű, gyors, és olcsó módja annak, hogy otthonod kidekoráld, anélkül, hogy bármi kárt okoznál falaidban, vagy a festésben. A legjobb, hogy nem csak falra, hanem szinte bármilyen sima, nem porózus felületre felragaszthatod őket. Tehát ha szeretnél otthonodba egy kis melegséget vinni, ajánljuk nézz szét webáruházunkban. :)

Milyen anyagból készülnek a StickMe collection matricái?

Matricáinkat magas minőségű, német gyártmányú, kifejezetten erre a célra gyártott, festett hatású, rugalmas, matt fóliából készítjük.

Milyen felületre ragaszthatom a StickMe collection matricáit?

Falmatricáink olyan ragasztóval vannak ellátva, amik a könnyű, ragacsmentes eltávolítás érdekében nem olyan erősek. Ezért azt ajánljuk, mindig válassz olyan felületet, ami a lehető legsimább (akár csempe, fa, fém..) A lényeg, hogy ne legyen poros, nedves, vagy zsíros a kiválasztott felület. Falak esetében a szakszerűen előkészített, beltéri festékkel festett falra tökéletes, meszelt falra viszont NEM ragaszható! Ha nem vagy biztos benne, hogy megtapad-e a matricánk a kiválasztott felületen, akkor tesztelheted egy festőszalaggal. Ha feltapad, akkor a mi matricánk is fel fog. :)

A szakszerűtlenül előkezelt (poros, zsíros, nedves vagy rosszul alapozott) felület miatti leválásért felelősséget nem vállalunk!

Használhatom a matricákat kültéren?

Lehetséges, de nem ajánljuk. A folyamatos napsugárzás miatt ki fog fakulni a színe, illetve az időjárási körülmények is hatással lesznek rá.

Használhatom a matricákat fürdőszobában?

Igen! A lényeg, hogy felragasztáskor teljesen száraz legyen a felület. Azt viszont nem ajánljuk, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljön a vízzel. Felragasztás után várj 3-4 órát mielőtt nedvesség éri.

Használhatom a matricákat tapétára?

Lehetséges, de nem ajánljuk. Sajnos nem garantálható, hogy a matrica leszedésekor a tapéta ne sérüljön meg.

Nyom nélkül eltávolíthatók a falmatricák?

Akár 2 évig ragacs nélkül könnyedén eltávolíthatóak, viszont tisztában kell lenni azzal, hogy a régi falaknál vagy más felületeknél a festék leválhat. Falak esetében melegítsd fel a matricákat egy hajszárító segítségével, így még könnyebben el tudod távolítani őket.

Mennyire nehéz felragasztani a StickMe collection matricáit?

Minden csomag tartalmaz egy felragasztási útmutatót lépésről lépésre haladva, azok alapján gyerekjáték lesz. Ha mégsem lennél biztos a dolgodban, írj nekünk bátran! :)