Üdv nálunk! :)

 • November kedvenc matricája: Hőlégballon falmatrica

  "Hónap kedvence" sorozatunk következő alanyát mutatjuk most be Nektek. Az októberben indult sorozatunkban szeretnénk minden hónap végén megmutatni, hogy melyik gyerekszoba falmatrica az aktuális kedvencetek, melyik faldekorációnkat rendeltétek a legtöbbször, amik azóta számtalan gyermek szobácskáját díszítik.
 • Hónap kedvence: Foltos falmatrica

  A most induló "Hónap kedvence" sorozatunkkal szeretnénk Nektek minden hónap végén megmutatni, hogy melyik gyerekszoba falmatrica az aktuális kedvencetek, melyik faldekorációnkat rendeltétek a legtöbbször, amik azóta számtalan gyermek szobácskáját díszítik.
 • Falmatrica kisokos: Miért válassz falmatricát faldekorációnak?

  Nemsokára kisbabád lesz, és épp a babaszoba dekorációt tervezgeted? Szeretnéd felújítani a gyerkőcöd szobáját? Nem vagy benne biztos, hogy miért éri meg a falmatrica mellett döntened? Falmatrica kisokosunkban összegyűjtöttük Nektek, hogy miért érdemes a StickMe Collection falmatricáit választanotok faldekorációnak.

 • Üdv nálunk, a letisztult & egyedi falmatricák világában!

  Falmatricára vágysz? Jó helyen jársz! Itt az idő, hogy végre hosszabb formában is bemutatkozzunk, hogy egy picit közelebbről megismerhessetek bennünket, a StickMe Collection megálmodóit.