Falmatrica kisokos: Miért válassz falmatricát faldekorációnak?

falmatrica előnyei

Nemsokára kisbabád lesz, és épp a babaszoba dekorációt tervezgeted? Szeretnéd felújítani a gyerkőcöd szobáját? Nem vagy benne biztos, hogy miért éri meg a falmatrica mellett döntened? Falmatrica kisokosunkban összegyűjtöttük Nektek, hogy miért érdemes a StickMe Collection falmatricáit választanotok faldekorációnak.

StickMe Collection falmatrica kisokos

 • Pénztárcabarát faldekoráció

Ha nem szeretnél tízezreket költeni a gyerekszoba falainak dekorálására, akkor válaszd a megfizethető, magas minőségű, letisztult és minimál stílusú falmatricáinkat. Ha legalább két szettet vásárolsz egyszerre, akkor a postaköltséget átvállaljuk, és ingyenes kiszállítjuk a megrendelésedet.

faldekor babaszobába

 • Falmatricáinkat könnyű felhelyezni

Nincs szükség festő vagy tapétázó szakemberre a dekoráció elkészítéséhez, a falmatricákat Te magad könnyedén felragaszthatod a saját elképzelésednek megfelelően.

 • Gyorsan és egyszerűen érhetsz el csodaszép végeredményt 

Egyszerűbb minták, például csillag falmatrica esetén mindössze pár perc alatt elkészülhet a gyerekszoba dekoráció, de a kicsit bonyolultabb minták, mint például a rókás falmatrica esetében is rövid idő alatt kész leszel a dekorálással. Nem kell a festék száradására várni, a folyamat egyáltalán nem jár kosszal, a végeredmény pedig meseszép, festett hatású faldekoráció.

rókás falmatrica

 • A mintákat könnyedén lecserélheted

Néhány hónapja még a dínókért vagy szivárványokért rajongott a gyerkőc, most pedig a kisautók vagy balerinák a kedvence? Talán mindannyiunk számára ismerős, akár saját gyerekkorunkból, akár gyermekeink által, hogy a kicsik igen gyakran cserélgetik, hogy mi az aktuális kedvencük. A falmatricákat néhány havonta, félévente vagy évente is cserélgethetitek, könnyedén és pénztárcabarát módon varázsolhattok teljesen új hangulatot a gyerkőc szobájába. Akár 2 évig ragacs nélkül könnyedén eltávolíthatjátok őket, viszont tisztában kell lenni azzal, hogy a régi (esetleg nem szakszerűen festett) falaknál vagy más felületeknél a festék leválhat. Falak esetében melegítsd fel a matricákat egy hajszárító segítségével, így még könnyebben el tudod távolítani őket.

 • Falmatricáinkat prémium minőségű, német, matt fóliából készítjük

A szakszerűen készült, beltéri festékkel festett falra tökéletesen alkalmazhatók, meszelt falon viszont nem alkalmazhatóak a matricáink. A szakszerűtlenül előkezelt (poros, zsíros, nedves vagy rosszul alapozott) felület miatt a leválásért felelősséget nem vállalunk

minőségi falmatrica
 • Nem csak falra ragaszthatod!

Falmatricáinknak egy sokadik előnye, hogy nem csak falra ragaszthatók, tulajdonképpen bármilyen sima, nem porózus felületre, úgy, mint ablakra, tükörre, ajtóra, bútorra, játéktároló dobozra vagy csempére is nyugodtan ragasztható.

bútor matricaajtódíszhalloween dekor
 • A gyerekeknek is jó szórakozás

A falmatricázásba bátran vond be a gyerkőcödet is, a felragasztásban ők is könnyedén tudnak segédkezni, szuper elfoglaltság a gyerekeknek is.

 • Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk

Ha nem találod a megfelelő színkombinációt vagy mintát, amit megálmodtál a gyerekszobába, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi a lehetőségeinkhez mérten örömmel megvalósítjuk az elképzelésedet!

   

  Maradt még kérdésed a falmatricákkal kapcsolatban? Írj nekünk, hogy segíthessünk a döntésben! :)

   

  StickMe Collection

     falmatrica gyerekeknek