Falmatrica gyerekszobába: Így dekoráltok Ti!

Kép 9: Rókás falmatrica gyerekeknek

Kíváncsi vagy, hogyan mutatnak a falmatricák a gyerekszobában? Az alábbi inspirációs bejegyzésünkben szeretnénk Neked bemutatni az angyali vásárlóinktól érkezett szebbnél-szebb gyerekszoba dekorációkat. Meríts ihletet a csodaszép fotókból, és vágj bele a falmatricázásba, igazán könnyű és mókás lesz!

Rengeteg vásárlói visszajelzést és képet kaptunk már, mióta elindítottuk a StickMe Collection falmatrica webshopunkat. Megannyi csodaszép baba- és gyerekszoba fotó gyűlt össze, így hát itt az idő, hogy szépen sorban bemutassuk az alkotásaitokat. Minden egyes visszajelzés megdobogtatja a szívünket, nincs is ennél szebb számunkra, mint viszontlátni a kimatricázott szobáitokat. 

Inspirálódj és alkoss

Ha régóta gondolkozol, hogy kidekorálnád a gyerekbirodalmat, válassz Te is falmatricát a gyerekszobába. Ha már olvastál rólunk a bemutatkozó bejegyzésünkben, akkor valószínűleg tudod, hogy minden matricánkat egyedileg mi tervezzük és vágjuk, nincsen raktárkészletünk, hanem a rendelések beérkezése után készítjük a falmatrica csomagokat. Így hát bátran felveheted velünk a kapcsolatot, amennyiben falmatricákat szeretnél kombinálni, vagy egyedi színekben szeretnél rendelni. 

Kép 3: falmatrica lányoknak

Röviden a falmatricáinkról

Fontos tudnod, hogy ha a falmatricáink mellett döntesz, magas minőségű, tartós, és nagyon könnyen kezelhető terméket kapsz. A csomagokat úgy alkottuk meg, hogy a matricák mennyisége elegendő legyen egy körülbelül 10-12 nm-es falfelületre. Természetesen a mennyiség függ attól is, hogy mennyire sűrűn vagy ritkán szeretnénk a formákat felhelyezni. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy elegendő számodra egy csomag a dekoráláshoz, bátran írj nekünk!

A csomagban részletes felhelyezési útmutatót is találsz, ami lépésről-lépésre végigkísér Téged a falmatricázáson. Ha még soha nem csináltál ilyet, ne aggódj! Meglátod, pofonegyszerű és mókás lesz, érdemes a gyerkőcöt is bevonni a dekorálásba. 

Így matricáztok Ti ♡

Görgess lejjebb, és meríts ötleteket anyukák, apukák és nagyszülők varázslatos és igazán kreatív alkotásaiból! Az alábbi képeken látható matricák mindegyike egytől-egyig megrendelhető a webshopunkból, a könnyebb tájékozódás érdekében a képekre kattintva rögtön meg tudod tekinteni az adott falmatricát, annak leírását és a színválasztékot. 

 

Meseszép hőlégballon falmatrica

Kép 1: Hőlégballon falmatrica

Kép 5: Hőlégballonos falmatrica

 

Igazi vagány batman falmatrica

Kép 2: Batman falmatrica

 

Skandináv stílusú rókás falmatrica

Kép 4: Rókás falmatrica

 

Egyedi színkombinációban kért mini pöttyök

 Kép 6: Pötty falmatrica

 

Sokak kedvence, és ugyancsak egy egyedi színkombinációban készített foltos falmatrica

Kép 7: Foltos falmatrica

 

Végül, de nem utolsó sorban a kalandvágyók nagy kedvence, két szeretett szettünk vegyítve: Nyáriszünet falmatrica & Hegyi túra falmatrica

Kép 8: Kaland falmatrica

 

Ebbe a blogbejegyzésünkbe a képek egy kis része fért csak bele, így érdemes lesz résen lenni, hiszen hamarosan újabb, már megvalósult inspirációs képekkel érkezünk! 

Ha szeretnéd, hogy a Te mesés gyerekszobád is kikerüljön az oldalunkra, küldj nekünk képet az info@stickmecollection.hu email címre. ☺

StickMe Collection
Dóri & Gergő