Október 31-ig 10% kedvezmény legalább 4 db karácsonyi üveggömb vásárlása esetén! A kedvezmény automatikusan érvényes.

Üdv nálunk, a letisztult & egyedi falmatricák világában!

Falmatricára vágysz? Jó helyen jársz! Itt az idő, hogy végre hosszabb formában is bemutatkozzunk, hogy egy picit közelebbről megismerhessetek bennünket, a StickMe Collection megálmodóit.

 falmatrica gyerekszobába

A StickMe falmatrica család megálmodói

Sziasztok, mi vagyunk Dóri és Gergő. 2020 februárjában indult el a közös álmunk, amikor hivatalosan is elindítottuk webshopunkat, a StickMe Collection-t. A StickMe egy két fős kis családi vállakozás, igazi fiatalos lendülettel, hatalmas kreativitással, számos jövőbeni tervvel és ötlettel.
Gergő a vállalkozásunk ötletgazdája. Egy őszi napon egyszer csak kipattant a fejéből az ötlet, hogy mi lenne, ha a fólia vágást vállalkozás szinten csinálnánk, hiszen ő ahhoz eleve ért. A következő napon azon kaptuk magunkat, hogy már nagyban tervezgetünk. Mivel mindketten család- és gyerekcentrikusak vagyunk, így egyértelmű volt, hogy elsősorban a gyermekeknek szeretnénk különleges faldekort alkotni. Rengeteg tervezés, ötletelés, gondolkodás és számolás után megszületett a mi kis közös alkotásunk, a StickMe Collection baba- és gyerekszoba falmatrica webshop. Ahogy az ötletelés, úgy a munka is megoszlik, most már főleg Dóri rajzolja, Gergő pedig vágja a falmatricákat, közösen csomagolunk, és óriási lelkesedéssel és izgalommal küldjük el Nektek az elkészült falmatrica szetteket.

Amit a falmatricáinkról tudni érdemes

Minden kreativitásunkkal azon dolgozunk, hogy egyedi gyerekszoba falmatrica kollekcióinkkal csodaszép faldekorációk születhessenek a gyerekek szobáiba. Kisbaba kortól elkezdve egészen az iskoláskorú vagy még annál is idősebb gyerekek számára tervezünk letisztult, modern falmatrica szetteket. Az egyszerű formáktól elkezdve, úgy, mint a foltos falmatrica, mini pöttyök falmatrica vagy pöttyök falmatrica, csillag vagy szívecske falmatrica, egészen a sokszínű, tematikus szettekig, úgy mint a szivárványos, dínós, hőlégballonos vagy  kisautós, rókás vagy táncos falmatricáig minden korosztály megtalálja a számára megfelelő öntapadós faldekorációt a szobájába. 

Kizárólag prémium minőségű, német, matt fóliából dolgozunk, falmatricáinkat 24 féle gyönyörű színben (köztük metálos színekben: arany és réz) tudjátok megrendelni, ha pedig nem találjátok a számotokra tökéletes színkombinációt a megadott lehetőségek között, bátran vegyétek fel velünk a kapcsolatot, lehetőségeinkhez mérten örömmel elkészítjük Nektek a megálmodott színkombinációt, és válaszolunk bármilyen kérdésre, ami a falmatricákkal, méretekkel vagy esetleg a felragasztással kapcsolatos. 
Ha netán még nem találod webshopunkban azt a mintát vagy formát, amit elképzeltél a gyerekszobába, akkor is mindenképp írj nekünk, hiszen a kívánságaitokat gyűjtjük, és igyekszünk az igényekhez igazodva megvalósítani őket.

♡ ♡ ♡

Szívünket melengeti, amikor az elkészült alkotásaitokat megosztjátok velünk! Nagy izgalommal postázunk minden egyes csomagot, de bátran mondhatom, hogy még nagyobb öröm, amikor viszontláthatjuk őket a falaitokon. Csodálatos faldekorációkat készítetek, ezeket hamarosan egy következő blog bejegyzésben meg is osztjuk veletek. 
Ha Te is örömmel megosztanád velünk az elkészült faladat, küldd el nekünk a képet az info@stickmecollection.hu email címre. 

Jó nézelődést és matricázást kívánunk! :)

StickMe Collection