Falmatrica, nem csak falra! ;)

Megtetszett valamelyik mintánk, de nincs szabad falfelület a gyerekszobában? Ne aggódj, nem kell lemondanod a cuki mintákról, hiszen falmatricáinkat nem csak a falon használhatod! Görgess lejjebb, mert mutatunk néhány másfajta felhasználási módot, amire talán nem is gondoltál!

 

1.kép: falmatrica gyerekeknek

 

Mit tudnak a falmatricáink?

Ha bizonytalan vagy abban, miért érdemes a falmatricázás mellett döntened, fusd végig az alábbi rövid összefoglalónkat, és ismerd meg a falmatricáink előnyeit:

 • Prémium minőség
  Matricáinkat prémium minőségű, matt, kifejezetten erre a célra gyártott, rugalmas fóliából készítjük.

 • Nagy színválaszték
  Színskálánk 24 féle színt tartalmaz, minden matricánk elérhető az összes színben. Amennyiben nem találod a megfelelő színkombinációt, ne aggódj, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megvalósítjuk a kérésedet!
 • Elegendő mennyiség, kedvező áron
  Matricacsomagjaink sok-sok matricát tartalmaznak (a darabszámot és a pontos méreteket minden szett leírásánál megtalálod), így – a terméktől és a felragasztás sűrűségétől függően – egy nagyobb falfelületet vagy akár egy teljes falat (~ 5-8 nm) ki tudsz velük matricázni, igen kedvező áron.

 

2.kép: Pötty falmatrica
 • Könnyű és gyors felhelyezés
  Sosem csináltál még ilyet? Tartasz tőle, hogy szépen fel tudod-e helyezni a falra a matricákat? Ne aggódj, a csomagban található részletes útmutatónk segítségével végig kísérünk a teljes folyamaton. Meglátod, pofon egyszerű lesz az egész! Még gyerekekkel együtt is jó móka lesz! Rákészülni pedig semmilyen formában nem kell, sőt, még a száradásra sem kell várni, mint egy festés esetében.
 • Tartósság
  A faldekorációdat több évig is élvezheted, az idő nem fog kárt tenni benne! Ehhez azonban szükséges néhány dologra figyelni a matricázást megelőzően. Tartósan napot kapó helyre nem ajánlatos ragasztani a matricát, így kültérre sem ajánljuk. Fontos, hogy tiszta, por- és zsírmentes felületre ragaszd, a szakszerűen előkészített, beltéri festékkel festett falra tökéletes, meszelt falra és fűrészporos tapétára viszont NEM ragaszható! Ha nem vagy biztos benne, hogy megtapad-e a matricánk a kiválasztott felületen, akkor tesztelheted egy festőszalaggal. Ha feltapad, akkor a mi matricánk is fel fog. Matricáink 2 évig ragacs nélkül könnyedén eltávolíthatóak, viszont tisztában kell lenni azzal, hogy a régi falaknál vagy más felületeknél a festék leválhat. Falak esetében melegítsd fel a matricákat egy hajszárító segítségével, így még könnyebben el tudod távolítani őket.

 • Egyedi elképzelések megvalósítása
  Nálunk lehetőséged van saját elképzelésed megvalósítására is, amennyiben nem találod a neked megfelelő formát. Írj nekünk bátran, a lehetőségeinkhez mérten nagy örömmel megvalósítunk bármilyen egyedi ötletet!
3.kép: autós falmatrica

Ha nem a falra, akkor hova?

Meglehet, hogy csak azután találtál ránk, hogy tapéta vagy falfestés került a falra. Ha nincsen elég üres felület, hogy a kiszemelt matricát felragaszd, akkor se aggódj, falmatricáinkat kiválóan lehet alkalmazni bármilyen sima, nem porózus felületen, tehát akár üvegen, csempén, fa felületen, fémen, műanyagon stb.

 • Ablakmatrica
  Az ablaküvegre / ajtóüvegre ragasztott matricákkal igazán különleges hatást érhetsz el, nagy előnyük, hogy kintről és bentről is szuperül érvényesülnek. Egyszerűen csak tisztítsd meg a felületet, és már ragaszthatod is a formákat! Az eltávolításuk is könnyű, de ha még gyorsabban és hatékonyabban szeretnéd leszedni őket, használd nyugodtan a főzőlapokhoz használatos kaparót (amivel a ráégett részeket szokás eltávolítani).
5.kép: Halloween falmatrica


Miért jó az üvegfelület?

Ha még csak most ismerkedsz a termékeinkkel, akkor érdemes lesz a szezonális matricáinkra is rákattintanod, hiszen húsvétkor, halloweenkor és karácsonykor is különleges szezonális mintákkal készülünk Nektek, amelyek az üvegen is szuperül mutatnak, és az ünnepek alatt kitűnően szem előtt lehetnek.

4.kép: Hópehely falmatrica

 

 • Csempe

Talán még nem is gondoltál rá, de a fürdőszobát vagy a mosdót is könnyedén feldobhatod falmatricáinkkal. A sima felületű csempén tökéletesen ragadnak a mintáink, felragasztás előtt mindenképp tisztítsd meg a felületet, és mindenképp száraz csempére ragaszd őket. Azt viszont nem ajánljuk, hogy a matricák közvetlen kapcsolatba kerüljenek a vízzel.

8.kép: fürdőszoba falmatrica
Forrás: Pinterest
 • Játéktárolók, ágy, íróasztal, szekrény díszítése

A fa és műanyag felületek is kiválóan matricázhatók, geometrikus formákkal a játéktárolókat, íróasztalt is ötletesen feldobhatod. A dekorálásnak csak a képzeleted és a lehetőségeid szabhatnak határt, de egy biztos, a gyerkőcöd úgy fog örülni az újra gondolt bútoroknak, mintha vadiújat kapott volna!

6.kép: Bútor matrica
7.kép: ajtó matrica

 

Ha bármiben segíthetünk, ide kattintva fel tudod venni velünk a kapcsolatot! 😊

StickMe Collection
Dóri & Gergő