Erdei falmatricák a természetkedvelőknek

Ti is imádtok a családdal időt tölteni a szabadban? Igazi természetkedvelő, bogarak, növények és állatok iránt érdeklődő a gyerkőcöd? Varázsolj egy kis erdei hangulatot tematikus falmatricáinkkal, fáradozás és piszok nélkül, könnyedén, szinte percek alatt! Garantáljuk, hogy gyermeked imádni fogja az új kuckóját!

 

1. kép: erdei falmatrica gyerekszobába

Erdei falmatrica szettek

Egy gyerekszoba vagy egy születendő baba szobájának a berendezése, dekorálása sokszor nem egyszerű feladat. Vannak, akik kész ötletekkel, elképzelésekkel vágnak bele a procedúrába, azonnal tudják, hogy mit szeretnének, mit keresnek, míg mások először inspirálódnak, szemlélődnek, és legtöbbször e folyamat során szeretnek bele valamilyen kiegészítőbe, mintába vagy dizájnba, ami végül meghatározza az egész gyerekszobát. 

Az erdei állatos kiegészítőkkel egyszerűen nem lehet mellélőni, kisfiúk és kislányok szobájának egyaránt tökéletes dísze, és a gyerekek is nagyon imádják! Ha gyerkőcöd éppen rajong az állatokért, vagy esetleg szeretnéd becsempészni a természetet a hétköznapokba, akkor görgess lejjebb, és ismerkedj meg az erdei falmatrica szettjeinkkel!

Rókás falmatrica

Elsőként egy örök kedvencünket, a rókás falmatrica szettet mutatjuk be, ami mióta csak megszületett kicsi műhelyünkben, azóta is töretlen sikert arat vásárlóink körében. Webshopunkban csak egyetlen színkombinációban találod a szettet, de ne aggódj, ha más elképzeléseid vannak, írj nekünk bátran, és mi örömmel megvalósítjuk Neked a kívánt színekben! Készítettünk már narancssárga rókákat csupán szürke és világos szürke kiegészítőkkel (kihagyva a barna és bézs színeket), piros rókákat, valamint igazi csajos, rózsaszín-szürke rókás szettet is. Minden csak is a Te kreativitásodon múlik! :)

2. kép: Rókás falmatrica

A szett 8 db rókát, 6 db sünit, 9 db levelet, 6 db gombát, 10 db kisebb fát és 6 db nagyobb fát tartalmaz, a teljes csomag bőségesen elegendő egy nagyobb falfelület kimatricázásához. Viszonyításképpen és inspirációként mutatunk néhány példát:

6. kép: rókás falmatrica gyerekszobába
4. kép: róka falmatrica 5. kép: erdő falmatrica

Medve falmatrica

A rókák és sünik után következzenek a medvék. Ezzel a letisztult, minimál medvés falmatricával igazán skandináv stílusú gyerekszobát varázsolhatsz! Szettünket egyszínűben álmodtuk meg, de ha szeretnél színeket kombinálni, akkor ennek itt sincs akadálya, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megalkotjuk az elképzelésedet!

Szettünk 16 db medvét és 36 db fenyő matricát tartalmaz, a pontos méreteket megtalálod a termékleírásban.

7. kép: medvés falmatrica
mackós falmatrica

Szarvasos falmatrica

Sok-sok tervezgetés után megszületett a szarvasos falmatricánk is. Ez a kedves minta mosolyt csal mindenki arcára. Rengeteg színkombinációval készültünk, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb változatot a gyerekszobába. Agancsos kis barátainkat nagyon könnyen és koszmentesen tudod felragasztani a falra, a szarvasokat egy átvivő fóliával együtt kapod, így buborékmentesen fel tudod helyezni őket a falra. Legegyszerűbben úgy tudod elképzelni, mint a gyerek tetkók felhelyezését, A matricát egy plusz átlátszó fóliával együtt felsimítod a felületre, majd lehúzod a fóliát, és a matrica gyönyörűen a falon marad! Cseppet se aggódj, részletes használati útmutatónkkal könnyedén boldogulni fogsz!

A szett 8 db szarvast, 12 db kis fenyőt, és 6db nagy fenyőt tartalmaz!

9. kép: szarvasos falmatrica
10. kép: szarvas falmatrica

Őszi erdei falmatrica

A kedvenc évszakod az ősz? Őszi falmatrica szettünkkel könnyen mesés erdei gyerekszoba dekorációt varázsolhatsz a gyerkőcöd szobájába! Ebben a matrica csomagban különféle leveleket, makkokat és mókusokat, valamint ugyancsak rókákat találhatsz, de a rókás szetthez képest nem csak rókafejek, hanem lompos farkú, igazán cuki rókaminták lapulnak benne. Az elrendezésnek és a színkombinációnak csak is a képzeleted szabhat határt, örömmel segítünk az elképzelésed megvalósításában, kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

A szettben 4 db róka, 4 db mókus, 24 db makk és 24 db különféle típusú levél lapul. Az egyes elemek pontos méretét megtalálod a termékleírásban. 

11. kép: erdei falmatrica
12. kép: rókás falmatrica

StickMe Collection
Dóri & Gergő