Kombináld falmatricáinkat, és készíts ötletes és egyedi gyerekszobadekorációt

1. kép: pöttyös falmatrica

Szeretnél egy kis egyediséget, játékosságot csempészni a gyerekszobába? Falmatricáinkkal egyszerűen, akár a gyerekekkel együtt készíthettek vidám és mutatós faldekorációt a gyerekbirodalomba.

Pénztárcabarát & minőségi gyerekszobadekoráció

Egy-egy üres falfelületet szuper egyszerűen és pillanatok alatt feldobhatsz a StickMe Collection falmatricákkal! Matricáinkat kiváló minőségű, német, matt fóliából készítjük, 24 féle színünk közül pedig akár egyedi színkombinációt is kedved szerint összeállíthatsz. Minden csomagot úgy állítottunk össze, hogy ne csak 10-15 db formát tartalmazzanak, hanem – a felhelyezés sűrűségétől függően – akár 5-8 nm-t is fel lehessen velük matricázni, igazán pénztárcabarát áron.

2. kép: felhő és esőcsepp falmatrica

Piszokmentes & egyszerű falmatrica felhelyezés

A formák felhelyezése egy hozzá nem értő számára is pofonegyszerű, az egyszerűbb mintákat csak le kell húzni a lapról, és fel kell simítani a megtisztított falra, a bonyolultabb mintákat pedig egy átvivő fólia segítségével – akár csak egy gyerek tetkót – tudod felhelyezni a kívánt falfelületre. A matricázás nem jár piszokkal és maszatolással, nem kell órákat várni a száradásra, akár egy falfestés esetében, és akár évekig is élvezheted az elkészült gyerekszoba faldekorációt.

3. kép: szivárvány és felhő falmatrica

Kombinálj, inspirálódj & légy kreatív

Ki ne kedvelné az egyszerű, letisztult formákat? A szivárványok, felhők, csillagok és esőcseppek mind-mind nagy slágerei az utóbbi időszaknak. Ezek a mintácskák gyakran jelennek meg baba- és gyerekszoba kiegészítőkön és textileken, most pedig már a gyerekszoba falát is könnyedén díszítheted velük. Szabályosan, szétszórtan vagy egy adott formába rendezve, egyszínűben vagy többszínűben, minden csakis a Te kreativitásodra van bízva. Kombináld őket bátran, a végeredmény garantáltan vidámságot varázsol majd mindenki arcára!

4. kép: csillag és felhő falmatrica

Falmatrica nem csak a falra

Ha pedig úgy tartja kedved, hogy néhány hónap után más hangulatot varázsolnál a gyerekbirodalomba, könnyedén lecserélheted a megunt falmatricádat egy vadiújra! Falmatricáinkban a legjobb, hogy nem csak falra, hanem bármilyen más, sima, nem porózus felületre is felragaszthatod őket, így akár a gyerkőc szekrényén, játéktartó dobozokon, ládákon vagy az üveg ablakokon és terasz ajtókon is szuperül mutatnak, és bármikor eltávolíthatók, így akár szezonális dekorként is használhatók.

Inspirálódj képeink közül, böngészd végig a többi falmatricánkat is, és ne felejtsd el megosztani velünk a végeredményt!

StickMe Collection
Dóri & Gergő