Hónap kedvence: Foltos falmatrica

folt falmatrica

 

A most induló "Hónap kedvence" sorozatunkkal szeretnénk Nektek minden hónap végén megmutatni, hogy melyik gyerekszoba falmatrica az aktuális kedvencetek, melyik faldekorációnkat rendeltétek a legtöbbször, amik azóta számtalan gyermek szobácskáját díszítik. 

Az októberi hónapunk rendkívül mozgalmas volt, kis műhelyünkben egy pillanatra sem állt meg az élet, folyamatosan dolgozott a vágógép, dolgoztak a kezeink, készültek a szebbnél szebb falmatrica csomagok. Rengeteg megrendelés érkezett, ezek közül szeretnénk Nektek megmutatni az októberi hónap legnépszerűbb darabjait, egy kis dekorálási inspirációval fűszerezve. 

Október kedvence: Foltos falmatrica

Foltos falmatrica szettünk egy igazán klasszikus, letisztult, mégis hihetetlenül mutatós faldekoráció, amit pofon egyszerű felhelyezni, és pillanatok alatt lehet vele szépséges gyerekszoba dekorációt készíteni. A matricákat könnyedén le tudjátok szedni a lapról, egyszerűen csak fel kell simítani a falra, és már kész is a festett hatású faldekoráció. Ebben a hónapban még a színválasztást illetően is hatalmas volt az összhang köztetek, fekete színben rendeltétek legtöbbször a foltocskákat. 

foltos falmatricafolt falmatrica

Íme néhány elrendezés és inspiráció

modern faldekoráció
falmatrica gyerekszobába
babaszoba dekoráció

Színes foltok

Foltos faldekorációnkat természetesen vegyes színekben is kérhetitek, webshopunkban összeállítottunk nektek néhány példát, de egyedi kéréseket is megvalósítunk. Ne aggódj, ha nem találod a megfelelő színkombinációt a gyerkőcöd szobájába, lesd meg a színpalettánkat bármelyik termék képei között, és válogasd össze a számotokra tökéletes színkombinációt. 

foltos falmatrica
falmatrica

Íme, egy egyedi kérésre megvalósított színösszeállítás:

folt falmatrica gyerekszobába

 

További inspirációk

falmatrica babaszobába
gyerekszoba falmatrica
Keressetek minket bizalommal! :)
StickMe Collection