Márciusi kedvencetek: Dínós falmatrica

dínós falmatrica gyerekszobába

Itt az idő, hogy bemutassuk Nektek a "Hónap kedvence" sorozatunk legújabb tagját, a gyerkekek örök kedvencét, a dínós falmatricánkat . Kíváncsi vagy, hogy a márciusi hónapban vásárlóink miért választották legtöbbször ezt a falmatricát? Épp dínó-lázban ég a gyerkőcöd, és dínós gyerekszoba kiegészítők után kutatsz? Nem tudod, hogyan dobhatnád fel a gyerekszoba üres falát, és inspirációra vágysz? Jó helyen jársz! Olvass tovább, és vágj bele velünk a gyerekszoba dekorálásba!

A 2021-es évünk is nagyon mozgalmasan indult, folyamatosan jönnek a rendeléseitek, bevezettünk egy vadiúj, egyedi névvel rendelhető falmatrica kollekciót (ha esetleg lemaradtál róla kattints ide), és mindemellett márciusban ünnepeltük a legelső születésnapunkat is. Köszönjük, hogy itt vagytok velünk és támogattok minket, nélkületek nem tarthatnánk itt! ♡

A következőkben pedig hadd mutassuk be márciusi kedvenceteket!

dínós falmatrica

Dínós falmatrica

Saját tapasztalat alapján úgy érezzük bátran kijelenthetjük, hogy minden gyermek életében eljön egy olyan időszak, amikor ezek iránt a nem mindennapi őslények iránt kezd el érdeklődni. A dínós figurák, plüssök és könyvek, sőt, még a dinoszaurusz mintás gyerekruhák és textilek is ismerősek mindannyiunk számára. Mindez most már kiegészülhet a prémium minőségű, könnyen felhelyezhető dínós falmatricánkkal is!

dinoszaurusz falmatrica

Miért választják olyan sokan, és miért érdemes Neked is a dínós falmatrica csomagunk mellett döntened?

  • A matricaszettet prémium minőségű, német, matt fóliából készítjük (ahogy az összes többi falmatricánkat is).

  • Egy csomagban 24 db különféle dínó és 8 db dínó tojás található, amely bőven elegendő egy 8-10 nm-es falfelület kidekorálásához (természetesen ez attól is függ, hogy milyen sűrűn vagy szellősen helyezzük fel a formákat).

  • 24 féle színből és ezek kombinációjából válogathattok webshopunkban, amennyiben nem találnád a gyerekszobába leginkább passzoló színkombinációt, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósíthassuk az elképzeléseidet.

  • A matricákat használati útmutatóval és átvivő fóliával együtt kapod, így Neked már nem kell mást tenned, mint egy tetkóhoz hasonlóan felhelyezni a matricát a falra.
    Ez a folyamat pofon egyszerű, gyors és buborékmentes matricázást eredményez!

  • Bónusz: Nem kell a festék száradására várni, kosszal és nagy előkészületekkel sem jár a folyamat!
fiús falmatrica gyerekszobába
dínós falmatrica gyerekszobába
Kedvet kaptál egy kis dekoráláshoz? Fedezd fel izgalmas kínálatunkat, és találd meg a számodra legmegfelelőbb falmatricát! 

 

StickMe Collection
Dóri & Gergő