ÚJ KOLLEKCIÓ - Falmatrica egyedi névvel

falmatrica egyedi névvel
Teljesen egyedi faldekorációt szeretnél a gyermeked kuckójába? Van egy üres falfelület a gyerekszobában, és nem tudod, hogyan dobhatnád fel?  Vadiúj, névre szóló falmatrica kollekciónkból reméljük, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt! 

ÚJ KOLLEKCIÓ - Falmatricák egyedi névvel

Mi sem lehetne cukibb a gyerekszobában, mint egy névre szóló, letisztult faldekoráció? Tudjuk, hogy egy gyerekszoba megálmodása nem mindig könnyű feladat, ezért szuper ötleteket és mintákat hoztunk, hogy mindenki megtalálhassa a gyerek birodalomba leginkább passzoló dekorációt. 

Nagy izgalommal szeretnénk bemutatni Nektek a legújabb falmatrica családunkat! Manapság egyre divatosabb, hogy egyedi, névre szóló kiegészítők kerülnek a gyerekszobákba, így hát egyértelmű volt, hogy mi is szeretnénk megadni a személyre szabhatóság lehetőségét! 

Hosszas ötletelés, tervezés és rajzolás után elsőként állatos névre szóló falmatricáinkkal bővült a webshopunk, de természetesen további kategóriákkal is készülünk Nektek, folyamatosan bővíteni fogjuk az új kollekciónkat!

alpaka falmatricamacis falmatrica

Kérd egyedi névvel / felirattal

Teljes mértékben Rátok bízzuk, hogy milyen szöveggel szeretnétek kérni falmatricáinkat. Kérheted gyerkőcöd nevével vagy becenevével, de akár a névtől eltérő feliratot is választhatsz, például Tigrises falmatricánk esetében a "Roar", Mackós falmatricánk esetében a "Brumm, brumm" feliratok is szuper egyedi végeredményt adnak. 

csiga falmatrica
tigris falmatrica

Hogyan tudod megrendelni a névre szóló falmatricád?

Csupán annyit kell tenned, hogy helyezd a kiválasztott falmatricát a kosaradba, majd pedig a megjegyzés mezőbe írd be a kívánt szöveget. A rendelés menetének leírását minden falmatrica termékleírásában is megtalálod. Amennyiben 1-2 szónál hosszabb feliratot álmodtál meg, kérjük, hogy előtte mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk a felirat méretéről.

pingvines falmatrica

Ha nem találod a gyerekszobába leginkább passzoló színkombinációt, abban az esetben is bátran írj nekünk, örömmel megvalósítjuk az elképzeléseidet! ☺

elefántos falmatrica
nyuszis falmatrica
StickMe Collection