Lepd meg szeretteidet személyre szóló, egyedi feliratos karácsonyi üveggömbökkel

Nincs karácsony üveggömbök nélkül! Idén pedig még meghittebbé varázsolhatod az ünnepet egy különleges dekorációval. Üzenj szeretteidnek, mondd el az érzéseidet vagy szerezz nekik örömet névre szóló karácsonyfadíszekkel.

Kép 1: feliratos karácsonyi üveggömb

Elérkezett az év legszebb időszaka, az örömmel és várakozással teli készülődés, hangolódás időszaka. A karácsony a szeretet, a családi együttlét, a karácsonyfa állítás és díszítés, a mézeskalács és bejgli sütés ünnepe. Idén szeretnénk ezt még különlegesebbé, egyedibbé és személyesebbé tenni a személyre szóló feliratos karácsonyi üveggömbjeinkkel. Mondd el egy-egy gömbre írt szóval, hogy mit jelent számodra a karácsony, írasd fel kedvesed vagy gyermekeid nevét, akár az egész családét és a házi kedvencedét, üzenj valami személyeset. Te megálmodod, mi megvalósítjuk! Így igazán kreatív karácsonyi dekorációval vagy ajándékkal készülhetsz.

Kép 2: Karácsonyi üveggömg

Üveggömbjeinket 5 gyönyörű színben (arany, bordó, fehér, fekete és bronz), és 5 féle különleges betűtípussal kérheted. A gömbök 8 cm átmérőjűek és matt felületűek, gömbönként maximum 3 szót tudsz kérni. Rendeld meg minél előbb csodaszép gömbjeidet, hogy mindenképpen megérkezzenek még karácsony előtt. Válogass össze legalább 4 db üveggömböt, és használd ki a 10% kedvezményünket!

Kép 3: személyre szóló karácsonyi ajándék

Ha megtetszettek gömbjeink, nézd meg a teljes kollekciót, és válogass kedvedre színeink és betűtípusaink közül! 

StickMe Collection
Dóri & Gergő

Kép 4: egyedi névre szóló karácsonyi gömb