November kedvenc matricája: Hőlégballon falmatrica


"Hónap kedvence" sorozatunk következő alanyát mutatjuk most be Nektek. Az októberben indult sorozatunkban szeretnénk minden hónap végén megmutatni, hogy melyik gyerekszoba falmatrica az aktuális kedvencetek, melyik faldekorációnkat rendeltétek a legtöbbször, amik azóta számtalan gyermek szobácskáját díszítik. 

November kedvence: Hőlégballon falmatrica

Hőlégballonos faldekorációnk egyike a legkeresettebb szettjeinknek, de ezen mi nem is csodálkozunk. Vállalkozásunk indulásakor született meg ez a kifinomult, igazán babás faldekoráció, ami kisfiúk és kislányok szobájának is igazán tökéletes kiegészítő éke lehet és lett már rengetegszer. Szettünkben kétféle hőlégballon, valamint felhőcskék és aprócska csillagok lapulnak. Felhelyezésük pofon egyszerű, hőlégballonjainkat átvivő fólia segítségével gyűrődés és buborékmentesen tudod felsimítani a falra, a fóliát pedig ezt követően egyszerűen le tudod húzni a felragasztott matricáról. Természetesen a csomag mellé részletes felhelyezési útmutatót is adunk, végigvezetünk Téged lépésről lépésre a matricázás folyamatán. 

 

A következőkben pedig szeretnénk néhány hőlégballonos inspirációt mutatni Nektek, köztük láthattok sok olyan képet is, amit anyukáktól kaptunk vissza.

♡ ♡ ♡

hőlégballon falmatrica
hőlégballonos faldekor
hőlégballon falmatrica babaszobába
hőlégballon dekor
StickMe Collection