Vásárolj személyesen, vagy vedd át online rendelésedet a Pöti bababoltban

Mostantól nem csak online, hanem személyesen is meg tudjátok nézni és venni számos falmatrica szettünket. Sőt, az online rendeléseiteket ingyenesen (szállítási költség mentesen) is át tudjátok venni ezentúl a helyszínen. Gyertek a Pozsonyi úti Pöti boltba, és lessétek meg a kínálatunkat! 

 

1.kép: Pöti bababolt

Budapesti showroom – vásárolj vagy rendelj személyesen 

Örömmel jelentjük, hogy egy újabb mérföldkő érkezett el kis vállalkozásunk életében! Online webshopunk mellett a StickMe Collection falmatricák kikerültek a budapesti Pöti bababoltba. A készlet és a színválaszték ugyan limitált, de hamarosan elkészül a teljes termékpalettát tartalmazó katalógusunk, amellyel személyesen a boltban is meg tudpd majd rendelni bármely falmatrica szettünket a számodra leginkább tetsző színkombinációban.  

Nem lesz más dolgod, mint végig lapozni a katalógust, kiválasztani a megfelelő matricát, és a színskálánkból kiválasztani a gyerekszobába leginkább passzoló színkombinációt. A rendelést csak le kell adnod, és ki kell fizetned a boltban, és mi már készítjük is a matricádat. A csomagot néhány napon belül előzetes értesítés után át tudod majd venni személyesen a boltban, vagy rendeléskor jelezheted, ha kiszállítással szeretnéd kérni a falmatricádat (ez esetben szállítási költséget is fizetni kell).  

2.kép: rólunk

Pöti nyitvatartás és helyszín 

Mivel a Pöti egy showroom, így nagyon ritkán a nyitvatartási idő változhat, az ilyen változásokat mindig jelezzük a StickMe Collection és a Pöti instagram és facebook oldalain is. Kérünk Benneteket, hogy ezt kövessétek figyelemmel! 

https://www.facebook.com/potistore/ 

https://www.instagram.com/poti.store/?hl=hu 

Nyitvatartási idő: 

Hétfő – Kedd: 11:00-18:00 

Szerda: 10:00-16:00 

Csütörtök – Péntek: 11:00-18:00 

Cím:  

1135 Budapest, Pozsonyi út 28.  

3. kép: Falmatrica a Pötiben

Átvételi pont – Vedd át online rendelésedet ingyenesen a Pötiben 

A személyes vásárlás és rendelés mellett ezentúl az online, webshopunkban leadott rendeléseket is kérheted a Pötibe személyes átvétellel, ez esetben szállítási költséget nem kell fizetned.  
Tedd a kosaradba a megrendelni kívánt szettet a webshopban, töltsd ki a megfelelő adatokat, a szállítás fül alatt pedig jelöld be a személyes átvételt. Néhány napon belül jelezzük Neked, hogy mikortól tudod átvenni a csomagot a boltban.  

4. kép: Gyerekszoba falmatrica

Kérdés, kérés esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 

StickMe Collection
Dóri & Gergő